Home > Default > Question mark on Quicktime logo

Question mark on Quicktime logo

November 30Hits:0
Advertisement
Just updated my Quicktime and everytime I try to go to something that requires Quicktime I get a logo with a broken corner or the Quicktime logo with a Question mark in the middle.
I have done everything I was supposed to, and it says it downloaded successfully, the logo is there but when I try to open anything I get the question mark.
Help-driving me crazy

Answers

Just updated my Quicktime and everytime I try to go
to something that requires Quicktime I get a logo
with a broken corner or the Quicktime logo with a
Question mark in the middle.
I have done everything I was supposed to, and it says
it downloaded successfully, the logo is there but
when I try to open anything I get the question mark.
Help-driving me crazy
I have had this problem too, and recently found a solution that worked for me over on this forum: http://sillydog.org/forum/index.php
(found by scouring google results for "quicktime question mark windows xp")
(also, I had already changed QT's MIME settings so that it wasn't handling Flash swf movies -- it didn't help)
the solution goes as follows:
copy this file >C:\WINDOWS\SYSTEM32\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
to C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins
That did it for me.
Hope that helps.
This worked for me.
Now I can watch trailers on the Apple site again.
the flash plugin you'll be moving is version 8.0 r22, which replaced my newly installed version 9.0 r16. I have no idea why this worked... Anyone have any input on that?

Read other 15 answers

Tags:

Related Articles

Copyright (C) 2019 wisumpire.com, All Rights Reserved. webmaster#wisumpire.com 15 q. 0.989 s.