Home > Default > LOADER COMPONENT ISSUE

LOADER COMPONENT ISSUE

October 11Hits:0
Advertisement
I noticed that when using the Loader component in Flash 8 -
the following issue:
I have a thumbnail gallery that uses the Loader component to
view the large image.
when i view the site in fire fox it works perfectly (scaling
the content and centering it within the loader component shape)
but when i view it in IE - no scaling or centering occurs!!??
any idea why this is happening and how i can rectify
it?

Answers

Hey why don't you try adjusting the permissions and hot
linking protection on your servers control panel? This might be the
problem.

Read other 3 answers

Tags:

Related Articles

  • LOADER COMPONENT ISSUEOctober 11

    I noticed that when using the Loader component in Flash 8 - the following issue: I have a thumbnail gallery that uses the Loader component to view the large image. when i view the site in fire fox it works perfectly (scaling the content and centering

  • Loader Component IE7 Scaling Content IssueOctober 11

    Hello, I have an image gallery that is using Loader components to pull in the thumbnails and i have the scaling set to true, but in IE7 it is very inconsistent in scaling... IE6 and Mozilla work great, but IE7 is inconsistent... click on the top left

  • Loader Component TroubleOctober 11

    Hey guys... I'm back. I am still working on this site, and have worked through numerous challanges and gotten through, but I have now hit a roadblock that I cant seem to conquer... Here is the situation....I have a "main" file.... I am using the

  • Loader component not displaying contentNovember 30

    I had this issue on a few different projects and have not been able to find a solution: When loading an image with the loader component, the image only displays about half the time even though the complete event is received. I sometimes see a quick f

  • CS3 Loader component and IE7November 30

    I'm not too sure I want to troubleshoot anymore when it comes to the Loader component and IE7, but I wanted to check if anyone has anything new on the matter. All searches concerning this issue show unanswered posts, so I guess it's just another bug/

  • UI Loader Component causing delay in preloaderNovember 30

    Hi All- I would really appreciate if you could help me with this issue. I have a preloader in the first scene. In the next scene is my main movie, in which I have a UI Loader Component. I've unchecked "export in first frame" in the linkage optio

  • Engage upgrade failed - could not load component libraryNovember 30

    Can anyone help with this...... I had Xcelsius 4.5 Pro and have bought the download to upgrade to Engage.  I couldn't get it to install to begin with so I did the fix with Regedit and permissions. This allowed me to install the software but, on openi

  • Cannot load component class className from project: ProjectNameNovember 30

    Hi guys, I've a strange issue. I found some solutions on google and on this forum, but they doesn't work for me. I've a javafx application in netbeans in which I also use swing controls. I created a custom jlabel control public class Label extends JL

  • Firmware update for HP OfficeJet Pro 8000 wireless to fix load paper issue - as for the 8500?October 11

    Is there any hope that that soon will be a firmware update to fix the issues loading paper and the printheads for the HP OfficeJet Pro 8000 wireless printer?  A month or two ago there came a firmware update to the HP OfficeJet Pro 8500 wireless, whic

  • AS 2.0 Loader component questionOctober 11

    I have a site that has a gallery with 40 images, takes a long time to load so I need to find the best way to correct. The files that load manually now are movieclips that play in 10 second frames in their own timeline with an alpha effect on each all

Copyright (C) 2019 wisumpire.com, All Rights Reserved. webmaster#wisumpire.com 14 q. 0.905 s.