Home > Default > ERROR: Cannot create authcontext with null org-Naming query failed  code:21

ERROR: Cannot create authcontext with null org-Naming query failed  code:21

November 30Hits:0
Advertisement
I use OpenSSO Enterprise 8.0 Update 1 Patch1 Build 6.1(2009-June-9 12:56)
I try to evaluate the Apache 2.2 web agent.
It's been installed without errors, and both the OpenSSO and Apache server restarted.
The agent profile's been created. Also, I use the default (OpenDS) configuration repository
for OpenSSO, but an external (DSEE) user data directory.
I think I did all the required steps with regards to both directories, since I don't see any error
in the LDAP logs, each entry seems to be found as expected, the BIND operations are all
successfull.
Also, I use a sub-realm rather than the default top realm, and thus, I've modified the agent configuration
(in the agent profile) so that the login URL is now ... /UI/Login?realm=myrealm
When I try to access the Apache homepage, I get an error 500. The most recent OpenSSO server log file
(...../opensso/debug/Authentication) contains the following message:
ERROR: Cannot create authcontext with null org
The most recent agent log file (....../apache22_agent/Agent_001/logs/debug/amAgent) has the following error:
2009-07-07 17:08:11.992 Error 10513:80149a50 PolicyEngine: am_policy_evaluate: InternalException in Service::update_policy with error message:Naming query failed. and code:21
I don't know what else I can do to debug this problem and find a solution. Any idea ?

Answers

Thank you Shubba,
With all available log details enabled, I now have the following messages on the agent side:
2009-07-09 10:14:51.731MaxDebug 5613:80149a50 all: No value specified for key com.sun.identity.agents.config.profile.attribute.mapping, using default value .
2009-07-09 10:14:51.731 Debug 5613:80149a50 NamingService: BaseService::doRequest(): Using server: http://portable.antibes.net:8080/opensso/namingservice.
2009-07-09 10:14:51.731MaxDebug 5613:80149a50 NamingService:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<RequestSet vers="1.0" svcid="com.iplanet.am.naming" reqid="10">
<Request><![CDATA[                                                                                                                      
  <NamingRequest vers="3.0" reqid="2" sessid=""AQIC5wM2LY4SfcyaGFgc5h9Y7/kpf4f//[email protected]=#"">                             <GetNamingProfile>                                                                                                                         </GetNamingProfile>                                                                                                                        </NamingRequest>]]> </Request>
</RequestSet>
2009-07-09 10:14:51.712MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: BaseService::sendRequest Request line: POST /opensso/namingservice HTTP/1.0
2009-07-09 10:14:51.712 Debug 5613:80149a50 NamingService: BaseService::sendRequest Cookie and Headers =Host: portable.antibes.net
2009-07-09 10:14:51.712 Debug 5613:80149a50 NamingService: BaseService::sendRequest Content-Length =Content-Length: 334
2009-07-09 10:14:51.712 Debug 5613:80149a50 NamingService: BaseService::sendRequest Header Suffix =Accept: text/xml
Content-Type: text/xml; charset=UTF-8
2009-07-09 10:14:51.712MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: BaseService::sendRequest(): Total chunks: 7.
2009-07-09 10:14:51.712MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: BaseService::sendRequest(): Sent 7 chunks.
2009-07-09 10:14:51.728 Debug 5613:80149a50 NamingService: HTTP Status = 500 (Internal Server Error)
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: Http::Response::readAndParse(): Reading headers.
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: Server: Apache-Coyote/1.1
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: Content-Type: text/html;charset=utf-8
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: Date: Thu, 09 Jul 2009 08:14:51 GMT
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: Connection: close
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: Http::Response::readAndParse(): Reading body content of length: 13830487939496281954
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 all: Connection::waitForReply(): returns with status success.
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: Http::Response::readAndParse(): Completed processing the response with status: success
2009-07-09 10:14:51.729MaxDebug 5613:80149a50 NamingService: <html><head><title>Apache Tomcat/6.0.18 - Error report</title><style><!--H1 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:22px;} H2 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:16px;} H3 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:14px;} BODY {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:black;background-color:white;} B {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;} P {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;background:white;color:black;font-size:12px;}A {color : black;}A.name {color : black;}HR {color : #525D76;}--></style> </head><body><h1>HTTP Status 500 - </h1><HR size="1" noshade="noshade"><p><b>type</b> Exception report</p><p><b>message</b> <u></u></p><p><b>description</b> <u>The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.</u></p><p><b>exception</b> <pre>javax.servlet.ServletException: AMSetupFilter.doFilter
com.sun.identity.setup.AMSetupFilter.doFilter(AMSetupFilter.java:117)
</pre></p><p><b>root cause</b> <pre>java.lang.NullPointerException
com.iplanet.services.naming.service.NamingService.processRequest(NamingService.java:361)
com.iplanet.services.naming.service.NamingService.process(NamingService.java:352)
com.iplanet.services.comm.server.PLLRequestServlet.handleRequest(PLLRequestServlet.java:180)
com.iplanet.services.comm.server.PLLRequestServlet.doPost(PLLRequestServlet.java:134)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:637)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
com.sun.identity.setup.AMSetupFilter.doFilter(AMSetupFilter.java:91)
</pre></p><p><b>note</b> <u>The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/6.0.18 logs.</u></p><HR size="1" noshade="noshade"><h3>Apache Tomcat/6.0.18</h3></body></html>
2009-07-09 10:14:51.729 Warning 5613:80149a50 NamingService: BaseService::doHttpPost() failed, HTTP error = 500
2009-07-09 10:14:51.729 Debug 5613:80149a50 NamingService: NamingService()::getProfile() returning with error code HTTP error.
2009-07-09 10:14:51.729 Error 5613:80149a50 PolicyEngine: am_policy_evaluate: InternalException in Service::update_policy with error message:Naming query failed. and code:21
In my Tomcat server (OpenSSO server web container), I have the following errors:
Jul 9, 2009 10:12:35 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 22746 ms
[Fatal Error] :2:46: Element type "NamingRequest" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>".
java.lang.NullPointerException
at com.iplanet.services.naming.service.NamingService.processRequest(NamingService.java:361)
at com.iplanet.services.naming.service.NamingService.process(NamingService.java:352)
at com.iplanet.services.comm.server.PLLRequestServlet.handleRequest(PLLRequestServlet.java:180)
at ...
It seems like the problem comes from the couple of closing square brackets in the NamingRequest tag:
</NamingRequest>]]>
I don't know where it comes from, so if you've an idea I'd enjoy .
Cheers,

Read other 11 answers

Tags:

Related Articles

  • ERROR: Cannot create authcontext with null org-Naming query failed  code:21November 30

    I use OpenSSO Enterprise 8.0 Update 1 Patch1 Build 6.1(2009-June-9 12:56) I try to evaluate the Apache 2.2 web agent. It's been installed without errors, and both the OpenSSO and Apache server restarted. The agent profile's been created. Also, I use

  • Error while creating the OLAP Universe on BW Query.October 11

    Hi All, When i am trying to create one Universe on Top of BW query which is having huge data,it throws an error u201CError getting dimensions for cube XYZ..u201D at the same time i tried to create a universe on another BW query it created the univers

  • Error when creating databaseOctober 11

    when installing 9i server i couldn't create database and after installation i tried to create database using DBCA but same errors occured. it says null sid name error=2. and then says tns protocol problem. what should i do?Kim Gabrielsen (guest) wrot

  • Error while creating a Solaris ResourceOctober 11

    I got the following error while creating the following solaris resource: Test connection failed for resource(s): Solaris: Script failed waiting for "ASSWORD:" in response "_,)#+(:" ==> com.waveset.util.WavesetException: Script proce

  • "Error creating ds account: null" after iphone ios 5 update when attempting sign in with Apple ID..any ideas?October 11

    I have just updated my iPhone software to ios 5, it all seemed to go very smoothly until I was asked for my Apple ID. I clearly have a working ID as I'm signed into this very website so it isn't a problem with that - but when I've attempted sign-in i

  • Error While creating CA project. Reason: NullNovember 30

    Hi Experts, I am new to CAF. While trying to create a new CAF project in NWDS CE 7.2  I am getting error:"Error While creating CA project. Reason: Null". This happens once I click finish in Project Bundle window. Can anyone please help me on thi

  • Error while creating a new entity row for LoginPageEO.jbo.RowCreateExceptioOctober 11

    hi all, i am new to OAF i have created a login page and trying to validate to a custom table which had two columns username and password, i am calling function from controller class which is in AM and from AM in turn i am calling function in VOimpl.j

  • Error while creating a new entity row for testEOOctober 11

    Hi All, I have a 1st page where I enter the employeeNumber and that particular parameter should get displayed in the 2nd page when I click on the "SubmitButton".I am moving to the 2nd page using pageContext.forwardImmediately.I am passing my par

  • Error in creating a process using runtime class - please helpOctober 11

    Hi, I am experimenting with the following piece of code. I tried to run it in one windows machine and it works fine. But i tried to run it in a different windows machine i get error in creating a process. The error is attached below the code. I don't

  • Error while creating a column in masterOctober 11

    Hi all, I am using the sap business one 8.8 version. I am getting an error while creating a user defined column for a master table. The error code is -104. The method I had used for creating a master table is as follows. *#region Create Table*       

Copyright (C) 2019 wisumpire.com, All Rights Reserved. webmaster#wisumpire.com 14 q. 0.465 s.