Home > Default > Error 7 report generation

Error 7 report generation

October 11Hits:0
Advertisement
Good Day,
I seem to be having a little trouble with the report generation tool.  I'm running Labview 7.1, have the MS Report Toolkit.  I have a construct that creates and formats an Excel Report.  It works fine when running it from the developement environment, but when I create an executable and run from the runtime environment, it errors right at the first stage of this sequence, at "New Report.vi".  To this VI I have an "Excel" constant tied to input "Report Type" with no other inputs.  The error that is caught is code 7 "Open VI Reference in New Report.vi->filename.vi" replacing filename with the name of my file (not to state the obvious).
Is there a seperate runtime toolkit that needs to be installed?
Any ideas?  Thanks a bunch.

Answers

Hello,
Please read the section in the User Guide for the Report Generation Toolkit on building an executable out of your VI.  There are many VIs that are called dynamically by the toolkit that must be handled in a special way (specifically, added as Dynamic VIs to your application) when you build your VI into an executable.
-D
Darren Nattinger, CLA
LabVIEW Artisan and Nugget Penman

Read other 3 answers

Tags:

Related Articles

  • Error in report generation-Load report failedOctober 11

    I have installed crystal reports  for VS2005 runtime in my live environment.When i try to load the report file from a .Net page i am getting the error'Error in Report generation-Load report failed'. This works fine in development and testing but when

  • Open vi error for report generation toolktOctober 11

    Originally it works fine. Now I upgrade to win7, LV9 and office2010. To open the old program by 8.6.1, I reinstalled LV 8.6.1 and report generation toolkit. But still got the error as attached. Any suggestion, thanks. Attachments: ss.png ‏184 KB1. MS

  • Error 7, report generation toolkits do not work after building.October 11

    Hallo guys: one problem. help! I tried to build my programs with application builder, unluckly builded exe application does no work well as before, i checked some similar post from this forum, and added that NIReprot.llb in my project and rebuild, th

  • Error 7 report generationOctober 11

    Good Day, I seem to be having a little trouble with the report generation tool.  I'm running Labview 7.1, have the MS Report Toolkit.  I have a construct that creates and formats an Excel Report.  It works fine when running it from the developement e

  • Error involving Report Generation Toolkit and Labview Run Time EngineOctober 11

    Developed an application using LabVIEW 6.1 and LabVIEW Report Generation Toolkit for Microsoft Office 1.0.1. From there, tried to build a shared application for use with the LabVIEW Run Time Engine. The Run Time version functions properly until "New

  • Exe giving error for report generation and LV 8.6.1October 11

    I have created and installed a labview application in a PC(windows XP) where labview is not installed.  (already included NI_Excel.lvclass) I have used a report(excel) generation to display the results. I am getting following error: Error Code: -2147

  • Drill down Error in Report GenerationOctober 11

    Hi, I've a problem with a Report generation. The ERROR Message is the following one: Odbc driver returned an error (SQLExecDirectW). Error Codes: OPR4ONWY:U9IM8TAC:OI2DL65P:OI2DL65P State: HY000. Code: 10058. [NQODBC] [SQL_STATE: HY000] [nQSError: 10

  • Stand alone exe errors using report generation vi'sOctober 11

    I have a stand alone application that uses some report generation vi's. I have added the _wordsub.llb as a support file. In the main program I have told the report generations vi's where to find the _wordsub.llb so it can load the dynamic vi's as nee

  • Ora-00604 error and ora 01000 error while report generation.October 11

    hi all, I am trying to generate the multiple reports of same template through a program. While this job is running, i get the following error at the BIP console and the reports don't get generated. [101711_044115578][][EXCEPTION] java.sql.SQLExceptio

  • Error is report generationOctober 11

    Dear SAP Experts, Please provide immediate solution to this issue. Blood Group details of one Employee is reflecting multiple times while generating report but only one record is maintained in master data. What could be the possible reason for this e

Copyright (C) 2019 wisumpire.com, All Rights Reserved. webmaster#wisumpire.com 14 q. 0.588 s.