Home > Default > Discussion Forum Email Subscriptions - Locking Issue

Discussion Forum Email Subscriptions - Locking Issue

October 11Hits:0
Advertisement
After a user clicks on the envelope to enable e-mail subscriptions - from that point on, whenever the client attempts to post a message into that forum, s/he receives the following error message:
Unable to perform the operation: JBO-26041: Failed to post data to database during "Insert": SQL Statement "BEGIN INSERT INTO MESSAGE_CLOB(ID,AUTHOR_ID,MESSAGE_DATE,CONTENT,THREAD_ID) VALUES (:1,:2,:3,:4,:5) RETURNING ID INTO :6; END;".
I've checked and a record has been inserted into the SUBSCRIPTION table - but it appears to be left with a lock assigned to the inactive session. If I go in and kill the session and delete the subscription, all is well.
Anyone have any ideas?

Answers

I'm afraid the only viable solution at this point is to edit the JSPs and remove the affected links.
Peter

Read other 2 answers

Tags:

Related Articles

  • Discussion Forum Email Subscriptions - Locking IssueOctober 11

    After a user clicks on the envelope to enable e-mail subscriptions - from that point on, whenever the client attempts to post a message into that forum, s/he receives the following error message: Unable to perform the operation: JBO-26041: Failed to

  • Discussion Forum Email SubscriptionsNovember 30

    How do I suppress subscriptions in the Discussion forum. My client does not want to allow users to generate any emails when new messages/threads are posted into any and all forums. Any Ideas?I'm afraid the only viable solution at this point is to edi

  • Discussion Forum Email AddressNovember 30

    Hi, Do you people have any support email address other than discussion forum. There is something very important regarding Discussion forum I have to request you people which I can not do on public forum. I will be very glad if you peoply kindly provi

  • Issue in incoming email settings in discussion forumOctober 11

    hi, I have enbaled incoming email settings in my discussion forum list.  i have sent a email with a  subject, sent to the targeted-emailid to the discussion forum and its sent successfully. But  the users  whom i want to share this discussion thread 

  • Login issue in Apple Discussion Forum - Safari OnlyOctober 11

    I can no longer log into my Discussions Forum account using Safari (3.1.2). When I log in I am taken to the Create New User page, where I get stuck in a loop. I can log into my account just fine using Firefox 3, which is what I'm using to write this.

  • Issue Tracker, Bug Tracker, 0.9,Discussion Forum 0.91!October 11

    Hi all! My question is very specific. I have Software Projects application in Russian edition.(I translate this application). I can put it for you. Do you have Issue Tracker application, Bug Tracker 0.9 application, Discussion Forum 0.91 application

  • Email problem (New discussion forum)November 30

    Hello, I am having problem in the new discussion forum. When click the button 'WATCH THIS THRED" it suppose to send email but it's not . and I don't see any error either. Is anyone having the same problem?? I checked dbms_job and it's working.. pleas

  • IR email subscription issueNovember 30

    Hi, The email subscription of all my interactive reports stop working after I upgrade my Apex version to 4.1.1. I don't know where to look for error messages? Since this is happening in our production, please consider this request as "urgent" .

  • Slow to a crawl in the Discussions ForumOctober 11

    Today has been maddeningly slow . It was taking a few minutes to just open a subject , a couple times I timed out and/or the site appeared to actually go down . I am finding it strange that I don't see much mention of this . At first I thought it was

  • "Connection reset" when trying to access Apple Discussion ForumsNovember 30

    I am unable to log onto the discussion forums from my iBook since changing my ISP to a satellite Broadband service (Bordernet) in Australia. When I attempt to do so I get a message in my browser "The Connection was reset while page was loading."

Copyright (C) 2019 wisumpire.com, All Rights Reserved. webmaster#wisumpire.com 14 q. 0.774 s.